Resultats de la cerca frase exacta: 4

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. recuit
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fresc, fet amb llet pasteuritzada d'ovella o de cabra quallada amb herbacol, dens, ple, gras al paladar, que es desfà a la boca, amb tocs fumats i recremats. [...]
2. recuit
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fresc, produït amb llet d'ovella pasteuritzada, tot i que pot ser mesclada amb llet de vaca o de cabra, quallada amb herbacol, dens, ple, gras al paladar, que es desfà a la boca, amb tocs fumats i recremats. [...]
3. llonganissa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Tros de budell llarg i prim ple de carn de porc picada i adobada. [...]
4. cornet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Cucurull ple de gelat. [...]